Κανόνας 1. Δεν υπάρχουν κανόνες.

Κανόνας 2. Ισχύει ο κανόνας ένα.


Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

MΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ...ΧΑΡΙΣΕ ΤΟ

Όλοι μας έχουμε αντικείμενα που για οποιοδήποτε λόγο θέλουμε να ξεφορτωθούμε.Υπάρχει όμως κι άλλος τρόπος εκτός από το να τα πετάξουμε στα σκουπίδια και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για βιβλία .Προσωπικά ,δεν μπορώ να φανταστώ λόγο να θέλουμε να πετάξουμε τα βιβλία μας ,αλλά αν υπάρχει έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο.
Το xariseto.gr ,είναι ένας ιστότοπος όπου μπορούμε να χαρίσουμε σε άλλους τα βιβλία μας και όχι μόνο.Ένα site, όπως μας καλωσορίζει η αρχική του σελίδα με ''βασικό στόχο να μειωθεί ο όγκος των χρήσιμων αντικειμένων που καταλήγουν στις χωματερές''.
Φυσικά ,όταν μιλάμε για βιβλία ,το θέμα επεκτείνεται και σε οικολογικούς αλλά και σε οικονομικούς τομείς.
Εκτός όμως από τις on-line ανταλλαγές ,το xariseto.gr ,οργανώνει αρκετά συχνά χαριστικά παζάρια,όπου μπορούμε να βρούμε πλήθος αντικειμένων σε άριστη κατάσταση.
Γι' αυτό πριν πετάξετε οτιδήποτε ,σκεφτείτε το ...χαρίστε το ...


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ (ΔΕΝ ΠΟΛΥ-)ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ http://mobilbooks.blogspot.com KAI TO ΔΙΕΘΝΕΣ BOOKCROSSING.COM

Maria είπε...

Eυχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες.Για το bookcrossing ήξερα,αλλά για το mobilbooks όχι και επειδή με ενδιαφέρει πολύ ,χάρηκα που το έμαθα!
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!